Huolellisesti asennetut huopakatot Salosta

Yhteystiedot
Kattotyökuvake

Etsitkö rakentajaa uudelle katolle tai kunnostajaa vanhalle? Salon Bitumikate Oy asentaa huopakatot noin sadan kilometrin säteellä Salosta. Palvelemme mielellämme aina Turussa, Forssassa ja Helsingissä asti.

 

Pehmeä, tiivis ja rakennusta tehokkaasti suojaava huopakatto, eli bitumikatto, on asennettavissa kaikenlaisiin rakennuksiin. Se muokkautuu helposti kaikenlaisiin katto- ja rakennusmalleihin.

Me asennamme täysin uudet kattorakenteet tai huollamme ja kunnostamme vanhat. Huopakattojen lisäksi teemme myös sokkelieritykset toiveidesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro tarpeistasi – olemme palveluksessasi!

Kysy lisää palveluista

Bitumikattojen huollot ja saneeraukset pitkällä kokemuksella

Asiantuntevasti asennettu ja oikein huollettu bitumikatto on pitkäikäinen kattovalinta. Se kestää Suomenkin kovissa sääoloissa vuosikymmeniä ja on hyvin helppohoitoinen.

 

Iäkkäiden kattojen vuotoja ja ongelmia kannattaa ennakoida huolloilla. Huopakaton huoltaminen on hyvä aloittaa, kun katto on noin 15–20 vuoden ikäinen. Me tarjoamme bitumikattojen vuosihuoltoja, joissa kunto tarkastetaan ja pienet puutteet ja vauriot korjataan. Kiinnitämme huomiota erityisesti läpivientien ja saumauksien kuntoon.

 

Jos kattosi on jo iäkäs tai hyvin huonossa kunnossa, kannattaa sen rakenteet uusia täysin. Kattosaneerauksemme kattaa koko katon remontin. Puramme vanhan katon, asennamme aluskatteet ja viimeistelemme bitumikaton tyylikkääksi sekä kestäväksi kokonaisuudeksi.

Miksi valita bitumikatto?

Bitumikatolla on monia hyviä ominaisuuksia. Tutustu huopakaton etuihin ja kysy meiltä rohkeasti lisää! Olemme apunasi oikean kattomateriaalin valinnassa.

 

Bitumikatto on:

  • Pitkäikäinen – se pysyy oikein huollettuna erinomaisessa kunnossa vuosikymmeniä
  • Klassinen ja kestävä – katto pysyy kauniina ajan kuluessa
  • Hiljainen – katto ei ropise tai kopise myrskyssä ja tuulessa
  • Monikäyttöinen – joustava materiaali on helposti asennettavissa monenlaisille katoille
  • Pidoltaan hyvä – pinta on hieman karkea, joten lumi ei lähde liikkeelle itsestään
  • Tyyliltään monipuolinen – voit valita makuusi sopivan värin ja tyylin
  • Tiivis – oikein asennettu huopakatto pitää tehokkaasti vettä.